Honden

Honden zijn speciaal. Door hun aanwezigheid en charme worden ze gezien als een actief lid van de familie.
Pets&Co Broekema onderschrijft dit belang door het brengen van veel nieuwigheden voor honden. Uw hond zal van onze nieuwe producten genieten en dit zal het contact met uw hond stimuleren. Op het gebied van voeding beschikken wij over een zeer uitgebreid assortiment: van droog tot nat; van beloningskoekje tot diverse versnaperingen.

Meer informatie over honden en het voer dat wij leveren via de Pets&Co site.

Opsomming van onze producten;

- Leerwerk, nylon halsbanden, riemen en lijnen
- Hondenspeelgoed
- Kammen, borstels, vlooienkammen, tondeuses
- Manden, kussens en dekens
- Benches (van 45cm tot 120cm)
- Transportkooien (o.a. Vari-kennels)
- Tuigjes - kettinglijnen
- Muilkorven
- Halskettingen
- Verzorgingsproducten

Klik hier voor een compleet overzicht!

SinnerPets&Co Broekema is o.a. leverancier van de populaire SPRINGER, de beugel voor aan de fiets om veilig met de hond te kunnen fietsen. Naast de Springer heeft Pets&Co Broekema allerlei produkten die nuttig, diervriendelijk en veilig zijn.
Een paar voorbeelden: De Multi-Functionele-Altra-Hondentuigen (speciaal ontwikkeld voor de Springer), de Altra-Hondendeken en onzichtbare omheiningsystemen en verjaagsystemen.

PetsafeTevens heeft Pets&Co Broekema een breed assortiment artikelen van PETSAFE, die gebruikt kunnen worden om probleem gedrag bij honden te helpen oplossen, zoals antiblafbanden en trainerbanden. Deze innovatieve produkten vragen om goede voorlichting. Pets&Co Broekema streeft ernaar de klant optimaal te informeren, door zorgvuldige uitleg van de artikelen en goede service.
Petsafe is bedacht door hondeneigenaren en ontwikkeld door hondenliefhebbers.
Om de communicatie tussen mens en dier te vergemakkelijken heeft Petsafe een aantal producten ontwikkeld dat zich richt op de opvoeding, de veiligheid en het comfort van de huisdieren. De ontwikkelde apparatuur is een hulpmiddel om een hond op een diervriendelijke en efficiƫnte manier op te voeden. Om de ingebruikname van het product te verduidelijken, worden bij de meeste producten videocassettes en handleidingen geleverd.
Pets&Co Broekema heeft alle producten van Petsafe op voorraad en kan u duidelijk uitleggen hoe dit product werkt.